Sasame Seigo F-705 Sliced, yüksek karbon çelikten üretilmiş sağlam tel yapısı, kimyasal olarak keskinleştirilmiş ucu ve Seigo formunun sağladığı güvenli kavrama açısıyla yemli avlarda yüksek penetrasyon ve dayanıklılık sunan premium bir olta iğnesidir. “Sliced” uç teknolojisi, balığın en hafif emişinde dahi hızlı nüfuz sağlayarak kaçırma oranını azaltır. Dengeli gövde formu ve korozyona dayanıklı kaplaması sayesinde hem tatlı su hem de tuzlu su koşullarında uzun ömürlü kullanım sağlar. Doğal yem sunumunun önemli olduğu seçici avlarda güvenilir ve etkili bir performans sunar.
Tuzlu suda çipura, mırmır, karagöz, levrek, tatlı suda ise sazan, sudak ve kefal gibi türlerde etkilidir. Boru kurdu, mamun, karides, solucan, midye ve hamur gibi doğal yemlerle dip avlarında yaygın olarak kullanılır. Kıyıdan sabit yem avları ve hassas sunum gerektiren uygulamalar için uygundur.
Kullanım sonrası iğne tatlı suyla durulanmalı ve tamamen kurutulmalıdır. Kaplamanın uzun ömürlü kalması için nemli kutularda bekletilmemelidir. Uç keskinliği düzenli olarak kontrol edilmeli; körelen veya deformasyon oluşan iğneler değiştirilmelidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.